Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/8/c/cah-art.dk/httpd.www/wp-content/plugins/portfolio-custom-metaboxes/metabox/init.php on line 724 NYT NYT NYT NYT

NYT NYT NYT NYT

Golden Paints GAEP, New Orleans 2019

21 kunstnere fra hele verden er blevet udvalgt til at deltage i Golden Artist Educator Programme i New Orleans og jeg er én af dem 🙂

Det er en meget stor drøm, som går i opfyldelse og tænk at jeg både får lov til at opleve French Quarter i NOLA OG være materialenørd i en hel uge.

Jeg skal lære en masse om GOLDEN Paints produkter, hvad man kan bruge dem til og ikke mindst hvordan jeg underviser andre i at bruge produkterne. Golden er førende indenfor akrylmaling i uovertruffen kunstnerkvalitet og de har mange medier også, som jeg får mulighed for at lege med.

Jeg glæder mig til at bliver endnu skarpere på materialerne. Det vil komme vores kursister til gode at vi fra slutningen af oktober er to Artist Educators på kurserne hos KUNST & KURSUS.

Se mere her:

https://www.goldenpaints.com/

Husk at besøge kursuskalenderen og følg med på vores facebookside.

https://www.facebook.com/cahart.dk/

Her vil du kunne se kursusopslag og billeder og videoer fra vores kurser i Søborg.

Sidst men ikke mindst, så tag et kig på Anne Lorenzen og min fælles hjemmeside. Vi udbyder et stort udvalg af kurser og events for firmaer og private.

http://kunstevent.dk/