Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/3/8/c/cah-art.dk/httpd.www/wp-content/plugins/portfolio-custom-metaboxes/metabox/init.php on line 724 NYHEDER

Siden er under rekonstruktion!

(Under reconstruction – Sorry)

Velkommen til cah-art.dk

Kunst og kursus v. Christina Arvedlund Hollensen

Hey Dude!

Min kunst er præget af humor og finurlig ironi og jeg finder inspiration i Street Art, POP ART og klassiske trykteknikker. Mine styrker er Mixed Media, akrylteknikker og akvarelteknikker og så er jeg vild med at undervise.

Jeg har erfaring som underviser og ”co-teacher” på kreative kurser i mange forskellige teknikker, samt som assistent på teambuilding-events.

Jeg har desuden deltaget i ”Kram Kamelen” med en workshop for pædagogisk personale i Lejre kommune med titlen ”æstetiske læreprocesser og genbrugskunst”

Jeg leger meget med materialer, teknikker og udtryk. Jeg arbejder oftest ud fra Mixed Media teknikker, med rødder i Artjournaling. Min baggrund som underviser gør, at jeg hele tiden søger ny inspiration og afprøver nye ideer, hvilket heldigvis gør at min kunst og mine kurser udvikler sig.